HUJAN JEUNG CIMATA - Sajak Maman M.Pd. - SITUSENI

Rabu, 02 Juni 2021

HUJAN JEUNG CIMATA - Sajak Maman M.Pd.

Antara hujan jeug cimata
Mana nu langkung rembes nyéboran ati?
Rindat anjeun horéng langkung seukeut
Batan méméncos pedang

Kuring léah basa anjeun kedal ucap
“ulah dianggo guligah manah nya
Abdi tos aya nu gaduh”

Antara imut jeung hihideung panon
Mana nu wasa ngeundag-ngeundag angen?
Haté kuring lir dirérab basa anjeun
Ngaléng itu

Antara bumi jeung langit
Saha nu langkung sabar nandangan rasa
Kuring tamaha
Horéng jodo leres urusan gusti


Sajak kahiji tina 99 sajak, nu baris enggal medah dina antologi HAREWOS LENGKOB

Comments


EmoticonEmoticon